DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA UZMAN DAVETİ PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Milli Eğitim Bakanlığımızca başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi* kapsamında planlanan etkinlikler okulumuzda da devam ediyor. Atatürk Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni, Çocuk Kitabı Yazarı ve Ressam Gülperi DEMİRCİ okulumuz bünyesinde hazırlanan Uzman Daveti Programına katıldı.


Program öncesinde okulun 3. sınıf öğrencileri ile buluşan Yazarımız Gülperi Hoca öğrencilerle okumanın, yazmanın ve çizmenin önemine dair sohbet edip ardından kendi yazmış olduğu ve resimlediği 12 Hayvanlı Masal Takvimi isimli kitabını imzaladı. Daha sonra okul öncesi öğrencilerine yazmış olduğu kitaptan bir masalı da öğrencilere okuyarak onlarla sohbet etti.

Programa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nizamettin BOLAT da katılım gösterdi. Nizamettin BOLAT çalışmaya katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Okul Müdürü Yusuf İhsan UYSAL, bu tür programların öğretmen ve öğrencilerdeki motivasyona olan katkısına dikkat çekerek Müdür Yardımcısı Ersin ÇAL ve Okul Öncesi Öğretmenleri Cemile Beyza Boyar GÜL, Sebile Esra SÜRMELİ ve Mehtap KAYA başta olmak üzere organizasyonda emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Yazar Gülperi DEMİRCİ okul öncesi öğrencilerine de imzalı kitabını hediye etti ve çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Hatıra fotoğrafları çekimi yapıldıktan sonra program sona erdi.

29-01-202429-01-202429-01-202429-01-202429-01-202429-01-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 9  kişi beğendi